Kepparikisat 17.4

Pääsiäisenä päästetään kepparit valloilleen !

Tervetuloa SSHU Ry:n järjestämiin keppareiden esteratsastuskilpailuihin sunnuntaina 17.4.2022 klo 14.00 Terhin Tallille. Kepparikisojen yhteydessä järjestetään myös Terhin Tallin Avoimet Ovet-päivä, jossa luvassa myös paljon muuta ohjelmaa!

Ennakko-ilmoittautumiset 15.4.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: someronseudunhevosurheilijat@gmail.com. Ilmoita nimesi, ratsun nimi, luokka/luokat johon osallistut sekä yhteystietosi. Pienemmät voivat halutessaan osallistua isommille suunnattuihin luokkiin, mutta isommat eivät pienemmille.

Luokkien 1-5 ilmoittautumis- ja lähtömaksu 5€. Otamme myös paikanpäällä jälki-ilmoittautumisia, jälki-ilmoittatuneilla ilmoittautumismaksu on kaksin kertainen. Jälki-ilmoittatumisen tulee tapahtua viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua. Kaikki maksut maksetaan kisakansliaan ennen luokan alkua. Maksut käteisellä.

Luvassa myös pääsiäisen Bonusluokka, jossa suoritetaan leikkimielisiä tehtäviä kepparin kanssa. Luokan paras pääsiäisasuin koristeltu keppariratsukko palkitaan erikseen!

Paikalla myös SSHU ry:n herkullinen puffetti!

TERVETULOA MUKAAN, MAHTAVAAN KOKO PERHEEN HEVOSTELUPÄIVÄÄN!

Kilpailukutsu
Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen