Sääntökoulutus

Someron Seudun Hevosurheilijat järjestää kilpailusääntökoulutuksen. Koulutus järjestetään sunnuntaina 5.3.2023 klo 14 alkaen POP pankin auditoriossa, Koskella (Hämeentie 14, 31500 Koski TL, kulku pankin takaa).

Kilpailusääntökoulutus aloitetaan harjoituskilpailu osiolla, joka kestää noin 45 min. tämän jälkeen pidetään lyhyt kahvitauko, jonka jälkeen varsinainen kilpailusääntökoulutus alkaa.

Kilpailusääntökoulutus on suunnattu kaikille, jotka aikovat osallistua kuluvana vuonna jollain tavoin kilpailuiden järjestämiseen tai ratsastuskilpailuihin kilpailijana tai tukijoukkona, etenkin Terhin tallin ja SSHU ry:n järjestämiin kilpailuihin osallistuvilta edellytämme kilpailukoulutusta.

Kilpailusääntöjen osaaminen ja hallitseminen takaa kaikille kilpailukokemuksesta riippumatta turvallisen, sujuvan ja oikeudenmukaisen kilpailukokemuksen.

Kouluttajana toimii estetuomari Ulla Tamminen, AuRaMa. Tilaisuus on SSHU ry:n ja AuRaMa:n jäsenille maksuton ja muille 10 €.

Ilmoittautumiset ennekkoon pe 3.3.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: someronseudunhevosurheilijat@gmail.com . Koulutuksen lomassa kaikille osallistujille mehua ja pientä purtavaa.

Tervetuloa!