HIHS hyvässä seurassa

HYVÄSSÄ SEURASSA JÄSENETU – edullisesti ystävien kanssa Horse Show’hun

Uudistetun Hyvässä Seurassa jäsenedun kautta pääset hankkimaan lippuja vaivattomasti ja edullisesti Helsinki Horse Show’hun Helsingin Jäähallille 23. – 27.10.2024.

Suomen Ratsastajainliiton ja Helsinki International Horse Show’n yhdessä toteuttama Hyvässä Seurassa jäsenetu mahdollistaa Horse Show -elämyksen edullisin lippuhinnoin. Alennus koskee kaikkia Helsinki Horse Show’n näytöksiä. Nyt on myös mahdollista ostaa VIP-lippuja jäsenetuhintaan. Liput voivat olla eri näytöksiin.

Liput saa vaivattomasti suoraan Ticketmasterin järjestelmästä. Jokainen pääsee itse valitsemaan paikkansa, ostamaan lippunsa ja maksamaan sen Ticketmasterin järjestelmässä. Koko seuran/ryhmän lipputilauksen vähimmäismäärä on 8 lippua. Alennus koskee yksittäisiä näytöslippuja. Se ei koske alimman hintakategorian lippua 19,50 € (fani, lastenlippu 3-9 v. ja Lasten Matinean nuoriso- ja lastenlippu) eikä yhdistelmälippuja (kokopäivä, poikkeus VIP).

Hyvässä Seurassa jäsenetulippujen alennus on voimassa 15.8. – 9.10.2024. 

Jokainen seuran/ryhmän jäsen voi itse ostaa omat lippunsa seuran Ticketmasterin linkin kautta tunnusta käyttäen. Lippuostoja voi tehdä 15.8. – 9.10. Ticketmasterin verkkokaupasta ostettuihin tilauksiin lisätään 1,5 € tilausmaksu/lipputilaus.

Lisää tietoa lipputilauksista:

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT TILAAMAAN LIPPUJA HYVÄSSÄ SEURASSA ETUHINTAAN, ILMOITA KIINNOSTUKSESTASI SEURAN SÄHKÖPOSTIIN: someronseudunhevosurheilijat@gmail.com

SAAT SÄHKÖPOSTITSE LINKIN, JONKA KAUTTA PÄÄSET OSTAMAAN LIPUT ETUHINTAAN!