Oheisliikuntatapahtuma 27.4.2024

Nyt on luvassa huipputapahtuma oman istunnan kehittämisestä kiinnostuneille!

Someron seudun Hevosurheilijat ry yhdessä SRL / Lounais-Suomi kanssa järjestää oheisliikuntatapahtuman lauantaina 27.4.2024 klo 10.00-14.00 Kosken Nuortentuvalla.

Equestrainin Laura Hämäläinen tulee luennoimaan yleisimmistä istunnan haasteista ja pääsemme myös käytännössä tekemään harjoitteita, joilla istuntaa saadaan korjattua. Laura kirjoittaa itsestään seuraavaa:

”Heippa kaikki!

Ratsastajat tulevat usein luokseni saman tyylisten haasteiden kanssa — istunnan vinous, jäykkyys lonkissa, avut tai omat reaktiot ratsastaessa tuntuvat hitailta, vaikeus säilyttää jalkaa pitkänä ja rentona lähellä hevosta tai istua hiljaa ja pehmeästi hevosten liikkeiden mukana. Usein ratsastajat ovat myös ehkä kokeilleet PT treenejä tai muita treenejä ratsastuksen lisäksi, mutta eivät oikein ole löytäneet haluamaansa apua ja etsivät treenejä jotka oikeasti tukisivat heidän kehitystään ratsastajana.

Meidän erikoisosaamistamme on yhdistää treenit & ratsastus toisiinsa niin, että sinun on helpompi oivaltaa asioita satulassa ja kokea muutosta omassa ratsastuksessasi.

On mahtavaa päästä viettämään päivää teidän kanssa ja yhdessä syventymään niihin asioihin jotka oheisharjoittelun ja treenien maailmassa ovat meille ratsastajille tärkeitä.

Käymme tapahtumassa ensin asioita läpi workshopin avulla jossa myös juuri sinun toiveet otetaan huomioon ja tämän jälkeen viemme asioita käytäntöön treenin muodossa.

Terkuin,

Laura”

Lauran lisäksi tapahtumassa Reetta Kinnari ohjaa kehonhuollon saloihin ja kermana kakun päällä päästään tekemään sirkustemppuja! Paikalla myös mahdollisuus rentouttavaan hierontaan (huomioi erillinen varaaminen/maksu). Varaa nopeasti paikkasi tapahtumaan, osallistujia mahtuu paikalle vain rajattu määrä. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä kuulutko jäsenseuraan vai et. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavaliosi.

Maksu suoritetaan ennakkoon Someron seudun hevosurheilijoiden tilille FI62 4327 0010 2765 49 tai mobilepaylla numeroon 57533. Viestiksi oheisliikuntatapahtuma. Maksusuoritus vahvistaa ilmoittautumisen.

Kuvassa voi olla 1 henkilö, hevonen ja teksti