Toimihenkilolista Vappukisoihin

Toimihenkilölista huomisiin Vappukisoihin!

Jokainen toimihenkilö on vastuussa siitä, että on ajallaan omalla paikallaan!

Jos joudut jostain syystä poistumaan työpisteestäsi, niin pidä huolta, että saat paikalle itsesi tasoisen ja asian osaavan henkilön hoitamaan tehtävää!

Toimihenkilöille on tarjolla lämminruoka Buffetissa!

Mukavaa kisapäivää kaikille!

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan Tuomari Pj. Datasihteeri Lk1 Lk2 Outi Moisander Kärri Lk3 x Lk4 x Sihteeri x Petra Ahonen X X Sponsoriasiat Uusitalo x x X Turvallisuusvastaava Mira Pärkkã Pisteiden lasku lida Moisander Korpihuhta Emilia Simola x x x x Marjukka Lamppu Toimihenkilo ruoka Kuuluttaja x X x Toivonen Pija. Portti annan keruu Vilja. Lyydia Koskiner Verna Saga Palkinnot x Korpihuhta X X Terhi Toivonen Eini Lanaus Valokuvaus Lähtölistat Tulospalvelu Tpu Simola x x X Hevosten X Simola Stewardi Lähetti Strömberg Nieminen, Veera Piia Miisa Kanslia X Lotta Saari x Ahonen Aleksi x X Aänentoistolaitteet X Simola Toimihenkilolista x X x X