Hevostaitokilpailuden kutsu

Tervetuloa SSHU ry:n ja Terhin Tallin järjestämiin Hevostaitokilpailuihin lauantaina 4.5.2024 klo 13.15 Terhin Tallille (Syvänojantie 151, 31530 Pyöli)!

Hevostaitojahan ei koskaan voi harjoitella tai kerrata liikaa, sillä aina oppii jotain uutta! Hyppää siis rohkeasti mukaan testaamaan omat taitosi! SSHU ry haluaa olla osaltaan edistämässä ja kannustamassa jäseniään hevostaitojen pariin ja tarjoaakin kaikille seuran jäsenilleen ilmaisen osallistumisen 4.5.2024 Hevostaitokilpailuihin. Muiden seurojen jäsenten osallistumismaksu on 15€.

Muista ilmoittautua mukaan torstaihin 2.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: someronseudunhevosurheilijat@gmail.com

Halutessasi sinun on mahdollisuus suorittaa Hevostaitokilpailuiden yhteydessä mini- tai perushoitomerkki. SSHU ry tarjoaa jäsenilleen yhden hoitomerkin suorituksen, seuraavat merkit suorittaja kustantaa itse. Mikäli olet jo molemmat merkit suorittanut, voit silti osallistua mukaan kertaamaan taitosi!

TERVETULOA!