Kisakuulumisia kesäkuulta

Kuulumisia kisakentiltä!

Joukko seuramme edustajia ja Terhin Tallin kisatiimiläisiä olivat 18.6. kilpailemassa Ypäjän Finnderbyjen kenttäratsastuksen aluekilpailuissa luokassa 1 60cm.

Kaikki kolme osakoetta hienosti ja tasaisen varmasti suorittanut ratsukko Emilia Simola ja Juwel ylsivät upealla tuloksella luokassa 3. sijalle!

Paljon Onnea hienosta sijoituksesta Emppu ja Pilli!

📸 @eini.elophotography

Empun ja Pillin lisäksi Ypäjällä tänään kisailivat seuramme edustajista ja @teamterhintalli2024 kisatiimistä myös Vilhelmiina Nieminen ja Camillan Aarre (kuva 1), Enni Mäenpää ja Simberg High D (kuva 2) sekä Ida Lindberg ja Niittykorven White Lady (kuva 3).

Vilhelmiina ja Aatu suorittivat hienosti kaikki kolme osakoetta, ollen luokassa 26/39. Ennin ja Didin sekä Idan ja Lenskin tulokset olivat harmillisesti hylkyjä, mutta päivä kartutti kisailijoille tästä huolimatta rutkasti positiivisia ja kallisarvoisia kokemuksia seuraavia kisakoitoksia varten!

📸 @eini.elophotography (kuvat 1 & 2)

📸@anitakorppi (kuva 3)

Joukko seuramme edustajia ja Terhin Tallin oppilaita sekä opetushevosia kilpaili viime perjantaina 28.6.2024 Ypäjällä Hämeen Ratsastajien järjestämissä Valtakunnallisissa Ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksissa @tuntsarit.2024 ratsastuksen kuninkuuslajissa kenttäratsastuksessa!

Mukana @teamterhintalli2024 joukkueessa kilpailivat Iida Korpihuhta ja Camillan Aarre (kuvat 2 ja 3), Venla Nuoritalo ja Honey Moon (kuvat 4 ja 5), Ida Lindberg ja Niittykorven White Lady (kuvat 6 ja 7) sekä Alisa Moisander ja Juwel (kuvat 8 ja 9).

Alisa ja Pilli sijoittuivat upeasti kilpailuissa 8. sijalle 45 osallistujan joukosta. Iida ja Aatu olivat kilpailussa 29/45 ja Ida ja Lenski 31/45. Venlan ja Beibin matka katkesi tällä kertaa harmillisesti maasto-osuudella, mutta matkaan karttui paljon kallisarvoista kokemusta tuleviin koitoksiin.

Paljon Onnea Alisa ja Pilli hienosta sijoituksesta!

📸 @eini.elophotography